6 Ağustos 2009 Perşembe

KİMSİN SEN ?


Kimim ben?
Dalından kopan bir yaprağın akıbetini belirlemekle meşgul bir asi rüzgarın görevini suistimal ederek ebeveynlerime bulaşmasıyla, taslak abladan sonra daha iyisi olsun düşüncesiyle, on yıl aradan sonra, bir rüzgarla gelen asıl bebek.. Ben..
Annesi "ben onu on senede buldum, karışır marışır neme lazım" diye hastaneden firar ederek, ebe-hemşire yengesi vasıtasıyla evde doğurulmuş bünye.. Ben..
Doğduğunda takvimlerin 1 nisanı gösterdiği, buna mukabil "bir nisaannn benim oldu be bebeekkk" diyen bir küçük hain amcanın elinden zorla geri alınan sabi.. Ben..
Hatta bir rivayete göre, doğduğu geceyarısında, gökyüzü birden aydınlanan, ortalığı gündüz gibi parlatan mesih.. Ben.. (tamam, bunu ben-hur filminden çaldım)
Büyürken evdeki şer güç abla tarafından türlü işkencelere maruz kalan, kolundan tutulup o duvardan bu duvara savrulan garip minik.. Ben..
Bursa'lı, Artvin'li.. Burtvin'li.. Bursa sevdalısı bir 16.. Ben..

Mütevellit böyle, gerisini var sen düşün dünya!

6 yorum:

Pabuc dedi ki...

son kısmı biraz küçük Emrahvari olmuş ama neyse :))

TheTurk dedi ki...

Ama doğru yahu :)
el kadar bebeğin kolunu çıkardılar omuzdan.. Ahh ah ne günler çektim..

Unknown dedi ki...

sorarım size the turk, o fotonun yarısının hesabını ? :))
sağ eli boş gibi görünse de, benim elimi tutuo bu böle biline:)))
reca ediyorum tamamını yayınlayınız benim de bi havam olsun :))

Unknown dedi ki...

ayrıca o işkence yapan abla derken, benim en böyük kuzenimse, kızcağız sana annelik yaptı, yemedi yedirdi, giymedi giyirdi bunu mu haketti internet ortamında bi teşekkür yerine bu suçlamalarla karşı karşıya kalmasını hazmedemiyor,tesüf ediyorum :))

Adsız dedi ki...

tombala tombala =)))))
bil bakalım kim

TheTurk dedi ki...

Ehuehe
Zevcem mi?

Blog Widget by LinkWithin