14 Eylül 2009 Pazartesi

Ohh Be !


Marmara Bölgesinde etkili olan sel felaketinde zarar gören hayvanlara Osmangazi Belediyesi sahip çıktı. Selde etkilenen sahipsiz kalan ve yaralanan hayvanlar Türkiye'nin neresinden olursa olsun barınağa gönderilerek tedavileri ücretsiz olarak yapılacak. İmkanları ve teknik donanımı ile Türkiye'nin ilk ve tek barınağı olan Osmangazi Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi şimdi de kapılarını sel felaketinde zarar görmüş hayvanlara açtı. Osmangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdür Veklili Dr. Aysu İlman, selden zarar gören sahipsiz kalan ve yaralanan hayvanların kendilerine gönderilmesini istedi. Türkiye'nin en modern tesislerinde hizmet verdiklerini belirten İlman, "Sel felaketinde yuvasız kalan, zarar gören ve bakıma muhtaç durumdaki tüm canlılara kapımız ardına kadar açıktır. Nereden olursa olsun mutlaka ulaşın. Hayvanlar burada kabul edilecek. Ve bakımları sonuna kadar yapılacaktır" diye konuştu.

***

Bursa Hakimiyet Gazetesindeki bu haber en azından yüreklere su serpti.. Yaralanan hayvanlar için de Bursa-Osmangazi Hayvan Barınağı'ndan daha olumlu bir yer daha yoktur Türkiye içinde.. Kalitesi su götürmez bu barınağın.. Hayvan dostları az da olsa nefeslensinler..

8 yorum:

öykü dedi ki...

Bu cok guzel bı haber cok cok sevındım..
Hem bu haberı duyurmak
hem de cevremızde bulunan bu sevgılı dostlarımızın sesı olmak adına ben de bı yazı yazdım
paylasım ıcın tsk edıyorum

Unknown dedi ki...

ooffff beeee :)

güne güzel bir haberle başlamak çok keyifli.. dilerim çook daha da güzelleri gerçeklerşir... ve dilerim bu haberi ''Sağır Kedi'' okumuştur.. Belki küslüğü geçer :)

Adsız dedi ki...

Çok sevindim ben deee:) allah razı olsun.

İlk... dedi ki...

harika bir şey bu...tabi ki insan hayatı değerli ama...onları da unutmamak gerekiyor...

bu habere çok çok sevindim...

TheTurk dedi ki...

Arkadaşlar mezarlıktan dönerken, az önce uğradım, teyit ettim. Haber gerçek. Ve bir kez daha hayran oldum bu barınağa. Barınak demek bile istemiyorum, 5 yıldızlı otel konforunda resmen. Bütün hayvanlar çok mutlu.

http://osmangazihayvanevi.com/

Bu resmi site. Çokta güzel bir site hazırlamışlar. Girin bakın derim etraflıca..

TheTurk dedi ki...

http://i30.tinypic.com/xnwak1.jpg

Sagır Kedi dedi ki...

Merhabalar malum blogger yüzünden bende geçiktim.Geç de olsa yazayım dedim.Bu durum hakkındaki dogruluk belli degil.Bahçeşehir magduru köpecikler gittigi İstanbul içindeki barınaklardaki gönüllüler tarafından bakılıyormuş.Dışarıdan yardım gelen yokmuş.Bilgilerinize..

TheTurk dedi ki...

Bursa'dan "gidecek" bir yardım yoktu zaten. "Gelecek" talepler karşılanacaktı.

Blog Widget by LinkWithin