20 Aralık 2010 Pazartesi

Taraftar !



Sercan Yıldırım ve Volkan Şen'in Galatasaray'a transfer olacağı yönündeki iddialar ayyuka çıktı, bizim çok bilmiş taraftarımız başladı hemen "almayalım, iyi futbolcu değil, kazma, disiplinsiz" gibi sebeplerden dolayı istenmemeye.. Sanırsın elinde Nuri'ler, Gökhan'lar, Hamit'ler var..



"Servet+cüzi bi para ile şunu bunu alabiliriz"mişmişiz.. Bak sen!
Millet bizi bekliyor sanki Servet+cüzi bi para getirselerde en kıymetli oyuncularımızı versek diye..
Olmuyor işte öyle arkadaş! Sen alıcısın, adamlar tok satıcı.
Onlar gelip demiyorlar ki Servet'i verin şunu bunu verelim size diye.
Bursa'nın kasasında para gani, borçları kalmadı.
Zaten şampiyon olmadan önce bizim yıllardır 25 milyon taraftarımızla beceremediğimiz taraftar yardım kampanyasını yaptılar ve 1 milyon Bursa'lı ile becerip tüm devlet borçlarını sildiler.
Üstüne şampiyon olup, yayın gelirleri, puan gelirleri, fairplay ligi, sponsorlar, şampiyonlar ligi vs gelirleri ile borçsuz kasalarını doldurdular. Transfere de büyük para harcamadılar. Bize ne demeyin, bilin. Bilin ki adamlar Manisaspor gibi değil, Sercan'ı satmak istemezlerse satmama lüksleri var.
Oyuncuya istediği ücreti verebilecek paraları var yani. Adamlar tok satıcı, almak isteyen biziz.



Fenerbahçe, Beşiktaş piyasanın anasını ağlatmış, Bursa neden para istiyor diye sövüyorsunuz. İsterler. Biz de vermek zorundayız. Hem nedir bu para derdiniz? Başkanın yalancısıyım; Stad bitti, sponsorlar gani, GSBonus, GSSigorta, GSBilyoner, GSTV gibi muhteşem para kaynaklarımız var. Sercan dediğin adam Baros tarzına uyabilecek tek yerlidir. Batdal'dan da, Pino'dan da iyidir.
Volkan dediğin adam senin sağ kanat oyuncularının(Pino+Serdar+Aydın) tümünün toplamından daha fazla katkı yapar kanatta bize. Sevmeyebilirsin. Ama böyle.
Orada oynayan oyuncun Keita olsa, Ribery olsa almayalım. Serdar, Aydın vs. işte..
Volkan 15-16 yaşındayken Hagi oynasın diye B.Merinos'a gönderdi Bursaspor teknik direktörüyken. Ve Merinostayken bile her akşam idmanı sonrası Vakıfköy tesislerine gelip 1 saat özel çalışıyordu Hagi ile. İzliyordum. Hagi'nin istemesi çok doğal onu. Ki Haldun Üstünel de istemişti Volkan'ı.
Hemen hepimiz yerli oyuncu istiyoruz. Yabancıdan ziyade yerli transferler bekliyoruz. Bedava Mustafa Sarp alınınca da sövüyoruz, para ile Volkan alınınca da sövüyoruz.
Tam tamına 50.000 € için kaçırdık biz Gökhan Gönül'ü. Diretti Adnan Sezgin, vermedi 50.000 daha. Gökhan ağladı gelemedi diye. Sezer Öztürk için 100.000 € vermedik, adam bizim yüzümüzden huzurunu bozdu, kadrodışı kaldı, şimdi olsa da izlesek diyoruz!
Bugün de bir milyon için Volkan'ı Beşiktaş'a, Sercan'ı Fenerbahçe'ye, Emenike'yi Trabzonspor'a kaptırırsak, böğürmeye devam ederiz.



15 milyon € verip Hazard'ı alsak bayram yaparız çoğumuz değil mi? 5 milyon € Volkan'a kıyamayıp yerli oyuncumuz yok diye dövünüyoruz.
15 milyon € Hazard'a vermeyip, yeni bir Hazard olacak yetenekler keşfedebilir belki çünkü yabancı havuzu geniş, ama yerli sıkıntısı net işte! Çıkmıyor! Çıkanı da beğenmiyoruz.
O kadar etmez diyoruz, disiplinsiz diyoruz. Tutturulmuş bir Volkan disiplinsizdir gidiyor. Ne disiplinsizliğini gördünüz? Bunu da anlatın. Kendi takımınızdaki futbolcularımızın yaptıklarını da göz önüne alıp anlatın. Amerika'ya gitmişmiş.. Ee başka? Barlarda purolarla mı yakalanmış, Emniyet müdürünü ziyarete gidip bir arkadaşının tayinini mi istemiş, alışveriş merkezlerinde sigara ile mi yakalanmış, sokağa işerken mi yakalanmış, maçta ana avrat söverken kameraya mı yakalanmış, menajerlik mi yapmış, maçtan önceki gün sabah ezanına kadar ps mı oynamış, kamptan mı kaçmış, sarhoş mu gelmiş, magazin gündeminden mi düşmemiş? Ne yapmış bu çocuk da bu kadar disiplinsiz olmuş?
Disiplinli oyuncularımızı da izliyoruz.. Sonra dönüp disiplinsiz Lincoln'e, disiplinsiz Keita'ya, disiplinsiz Misimoviç'e bakıyorum da; disiplinsiz futbolcuya kurban olurum ben.
Kaliteli oyuncu istiyorum arkadaş. Bütün şaşal suları çalsın ama bizi bugünkü durumlara düşmekten kurtarsın. Volkan ilk 11 oynasın yada oynamasın. Daha iyisi varsa o oynasın. Ama rotasyonumda böyle oyuncular görmek istiyorum ben. Serdar çıkıp Aydın gireceğine, Hazard çıksın Volkan girsin oyuna. Ayhan çıkıp Batdal gireceğine, Nuri çıksın Sercan girsin, Emenike girsin. Şaşal sular feda olsun. Helin Avşar'lar feda olsun. Corvette'ler feda olsun. Bize ne?!

1 yorum:

shncm dedi ki...

Aynen katılıyorum dediklerine. Tüm sezon sercan-volkan Hamit gökhan yiğit yekta v.b. diye inleyenler aldığımzı andada bu tarz sapkınlıkalra girerler. Eminim Hamit'i alsak bir grup zibid gene çıakcak 30 yaşına geldi müzmin sakat bayern o yüzden gönderdi gibi salak sepet yorum yapacakalr. Oyuncu iyi oynamasın diye pusuya yatıp aha ben dememişmiydim pozisyonunda bekleyeckler. GS'ın içinde GS düşmanı GS taraftarı çok fazla. Saplantıları ile yaşıyorlar. Volkan gibi bir adama hayır demen için sağ açığına baktığında Serdar- Aydın olmamalı o bölgede. SAercan oynar oynamaz bilmem lig 11 futbolcu ile oynanmıyor kenara baktığımda da iyi futbolcu görmek istiyorum. Sezon başı takım sahaya çıktığında kenara bakardım içim kararırdı. Şimdi Alllah daha büyük ceza verdi kenara değil takıma baktımmı içim kararıyor. Yerli kalburüstü kim varsa alsın klübümüz. Parası umurumda değil. Bunca sene yerli futbolcuya para vermediklerine saysınlar.

Blog Widget by LinkWithin